Πολύ μειωμένες ήταν οι επιθετικές επιδόσεις στην φετινή Stoiximan Super League σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό πρωτάθλημα.
Η κανονική περίοδος ολοκληρώθηκε με τις 14 ομάδες της κατηγορίας να έχουν σημειώσει 436 γκολ, 106 λιγότερα από πέρσι, όπου είχαν σκοράρει 542 φορές!
Μάλιστα, τα μόλις 10 γκολ που σημειώθηκαν στην 26η αγωνιστική την καθιστούν τη δεύτερη πιο «φτωχή» σε παραγωγικότητα φέτος, πίσω μόνο από την 15η, όπου είχαν επιτευχθεί μόνο 9 γκολ.
Ο μέσος όρος των γκολ ανά αγώνα ήταν φέτος μόλις 2,39, ενώ πέρσι με 2,978 ήταν ο δεύτερος μεγαλύτερος στα χρονικά, πίσω μόνο από τα 2,987 ανά αγώνα της περιόδου 2000/01.
Καλύτερη επίθεση και φέτος ήταν αυτή του ΠΑΟΚ με 51, με τον Ολυμπιακό (45) και την ΑΕΚ (44) να ακολουθούν), ενώ τη χειρότερη επίδοση είχε η Λαμία με 14 και ακολούθησαν με 20 Βόλος και Παναιτωλικός.