Αύριο, 11 Μαρτίου, τελειώνει η τιμωρία του Πολ Πογκμπά. Ο Γάλλος μέσος τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τεσσάρων χρόνων επειδή βρέθηκε θετικός σε τεστοστερόνη τον Σεπτέμβριο του 2023.
Το CAS μείωσε την απαγόρευση σε 18 μήνες και αυτή η χρονική περίοδος απέχει μόλις λίγες ώρες από τη λήξη της. Έτσι ο Πολ Πογκμπά είναι ελεύθερος να επιστρέψει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο από αύριο.
Ο 31χρονος Πογκμπά και η Γιουβέντους έλυσαν το μεταξύ τους συμβόλαιο στις 15 Νοεμβρίου, μια αποχώρηση που τέθηκε σε ισχύ δύο εβδομάδες αργότερα. Ο Γάλλος είχε ακόμη ένα χρόνο στο συμβόλαιό του, αλλά τόσο ο σύλλογος όσο και ο παίκτης δεν ήθελαν να συνεχίσουν μετά το σκάνδαλο ντόπινγκ.
Ωστόσο, οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές και οι πιθανότητες επιστροφής του Πογκμπά αυτή τη σεζόν φαίνονται περίπλοκες, σύμφωνα με το RMC Sport, αφού καταρχάς, γιατί το μεταγραφικό παζάρι είναι κλειστό.
Το MLS ή η Σαουδική Αραβία, μεταξύ των πιο πιθανών προορισμών. Ο Πογκμπά έχει σπίτι στις ΗΠΑ και πριν από ένα μήνα εθεάθη με τον Μπέκαμ, ιδιοκτήτη της Ίντερ Μαϊάμι. Οι δυο τους έχουν καλές σχέσεις, σύμφωνα με όσα φάνηκαν στα social media και η αμερικανική ομάδα θα μπορούσε να ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες του.