Αγωνιστική δράση δεν υπάρχει αυτό το Σαββατοκύριακο στην Super League, καθώς έπονται οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων. Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έχει ολοκληρωθεί και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν.
Το προπονητικό επιτελείο του Δικεφάλου έδωσε πενθήμερη άδεια στους παίκτες, προκειμένου να πάρουν τις απαραίτητες «ανάσες» και να επιστρέψουν από την επόμενη εβδομάδα στις προπονήσεις.
Βέβαια, αρκετοί παίκτες έχουν κληθεί στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα κι έτσι θα έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις το ερχόμενο διάστημα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Ομάρ Κόλεϊ, ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής Γκάμπιας στις αναμετρήσεις που θα δώσει απέναντι σε Κένυα (20/3) και Ακτή Ελεφαντοστού (24/3).
Ο Ομάρ Κόλεϊ αποφάσισε να περάσεις τις ημέρες της άδειάς του στην Κωνσταντινούπολη επιστρέφοντας στον… τόπο του εγκλήματος. Ο Αφρικανός κεντρικός αμυντικός έχει ζήσει περίπου 1.5 χρόνο στην Κωνσταντινούπολη, όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μπεσίκτας από τον Φεβρουάριο του 2023 μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, που μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.
Ο 32χρονος στόπερ απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες της άδειάς του στην Τουρκία, πριν ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής Γκάμπιας για τα σημαντικά παιχνίδια που θα δώσει για τα προκριματικά του Μουντιάλ.
Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση στα social media:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.