Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τη δουλειά σε επίπεδο ακαδημιών, τροφοδοτώντας ντα τελευταία χρόνια τόσο τις δικές του επαγγελματικές ομάδες (πρώτη και δεύτερη), όσο και το ελληνικό ποδόσφαιρο με αξιόλογους ποδοσφαιριστές.
Στο πλαίσιο της δουλειάς στις «ασπρόμαυρες» ακαδημίες, οι επιτελείς του Δικεφάλου συνεχίζουν με το βλέμμα στο μέλλον, αφού το τελευταίο διάστημα έχουν δοθεί νέα επαγγελματικά συμβόλαια σε αρκετά παιδιά των ακαδημιών, ενώ αναμένεται και ανάλογη συνέχεια.
Πιστός στο πλάνο και την πρακτική του τα τελευταία χρόνια, τα συμβόλαια που υπογράφει ο ΠΑΟΚ με τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του, δεν συμπεριλαμβάνει ρήτρες.
Έτσι με αυτόν τον τρόπο έχει τον πρώτο λόγο σε κάθε περίπτωση πώλησης, ενώ έχει κερδίσει και την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών, αφού σε κανενός την εξέλιξη δεν έχει σταθεί εμπόδιο.