Για την 19η εξ’ αναβολής αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στο Άργος, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τοπικό Διομήδη, από τον οποίο και ηττήθηκε με 30-27.
Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλά στα πρώτα λεπτά και πήρε προβάδισμα με 1-4 και 3-5, όμως ο Διομήδης ανέβασε ταχύτητα και αφού ισοφάρισε σε 5-5, πέρασε μπροστά με 10-5 και 13-6. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 14-11, αφού ο Δικέφαλος έκανε μια μίνι-αντεπίθεση.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ μείωσε ακόμα πιο πολύ σε 16-14, όμως ο Διομήδης Άργους άνοιξε τη διαφορά από το 21-19 στο 24-19. Η διαφορά έμεινε σε υψηλά επίπεδα προς τος τέλος (24-19) με τον Δικέφαλο απλά να μειώνει στο φινάλε σε 30-27, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας του Στέλιου Σεϊρεκίδη είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 22 Μαρτίου, όπου στις 17:00 θα υποδεχθεί ως τυπικά γηπεδούχος τη ΧΑΝΘ στο γήπεδό της.
Διομήδης Άργους – ΠΑΟΚ: 30-27
Ημίχρονο: 14-11