Ήταν γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ επιθυμούσε να προσθέσει στη διοίκηση του ένα άτομο που θα αναλάβει τις απαραίτητες επαφές στην Αθήνα, με τον Ιβάν Σαββίδη να εντοπίζει εκεί ένα «κενό».
Αυτό το κενό αναλαμβάνει να καλύψει ο Μάριος Τσάκας, που εισέρχεται στο Δ.Σ. της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, αντικαθιστώντας τον Βασίλη Χατζηαποστόλου, στο πλαίσιο των διαρθρωτικών αλλαγών που είχαν προαναγγελθεί από τον Δικέφαλο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Χατζηαποστόλου θα συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στον Δικέφαλο, δρώντας ως εξωδιοικητικό στέλεχος, με την αντικατάσταση του να είναι καθαρά συγκυριακή.
Αναλυτικά από την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως στο Δ.Σ. της εταιρίας εισέρχεται ως μέλος ο Μάριος Τσάκας στη θέση του Βασίλη Χατζηαποστόλου, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα μας.
Ο Μάριος Τσάκας είναι Επίκουρος Καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης, Αγροδιατροφής και Διαχείρισης Φυσικών Πόρων του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Παράλληλα με την επιστημονική του πορεία έχει εργαστεί ως διακεκριμένο διοικητικό στέλεχος σε διάφορες εταιρείες του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα αλλά και σε φορείς του δημοσίου».