Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει αγωνιστική δράση ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά στη Νέα Μεσημβρία.
Η κανονική διάρκεια της Super League ολοκληρώθηκε, με τον Δικέφαλο να καταλαμβάνει την τέταρτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Αναμφίβολα, οι επιδόσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές και πλέον οφείλει να παρουσιαστεί πιο σοβαρός στα Play off, στοχεύοντας σε ένα καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές βρίσκονται στις αποστολές των Εθνικών τους ομάδων κι έτσι υπάρχουν αρκετές απουσίες από τις προπονήσεις της ομάδας στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Οι Γιάννης Κωνσταντέλιας, Δημήτρης Πέλκας, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Κίριλ Ντεσπόντοφ, Ντομινίκ Κοτάρσκι, Ματέους Βιετέσκα, Σέρχιο Πένια, Μαντί Καμαρά και Ομάρ Κόλεϊ έχουν κληθεί στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.
Τρεις ποδοσφαιριστές παραμένουν στα «πιτς» και κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν τις αναμετρήσεις στην post season. Οι Ντέγιαν Λόβρεν, Γιόνι Όττο και Αλί Σαμάτα βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ και προπονούνται ατομικά.
Το σημερινό πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων» περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία, με το «ραντεβού» να ορίζεται για τις 11:00.