Μαξιλαράκι έξι βαθμών απέκτησε ο, πρωτοπόρος, ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Super League κάτω των 15 ετών, πέντε «στροφές» πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος, επικρατώντας με 1-2 του Αστέρα στην Τρίπολη, και μάλιστα με ανατροπή.
Αξιοσημείωτο είναι ότι όλα τα γκολ της αναμέτρησης ήρθαν στο πρώτο… δωδεκάλεπτο του παιχνιδιού, με τους Λούσκα και Γκάτζι να σκοράρουν για τον Δικέφαλο.
Όπως αναφέρει το report του paokfc.gr:
«Πέρασε και από την Τρίπολη η Κ15, επικρατώντας 2-1 του Asteras AKTOR, στο παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής της Super League, διατηρώντας την κορυφή της βαθμολογίας με έξι βαθμούς περισσότερους από τον δεύτερο Ολυμπιακό.
Απομένουν πέντε παιχνίδια μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, με επόμενο το εντός έδρας με τον Παναιτωλικό στις 5 Απριλίου.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 3′, μα ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε άμεσα, στο 7′, με την κεφαλιά του Λούσκα, έπειτα από την ασίστ του Γκάτζι. Στο 12′ ο Γκάτζι έκανε το 1-2, εκμεταλλευόμενος τη σέντρα του Τεντολούρη.
Πέραν αυτού απλώς ο ΠΑΟΚ διατήρησε τον έλεγχο, είχε τις ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ, μα … αρκέστηκε στο 1-2, παίρνοντας ακόμα ένα σημαντικό τρίποντο.
Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:
Βάτσος, Μπαϊμπουρντής (78′ Πατσαλίδης), Κογκαλίδης Σταύρος, Φλώρος, Βεριντιάνο, Δημητριάδης, Γκάτζι (78′ Μυλωνάς), Δουραλής, Πριόβολος (74′ Γεωργούσης), Λούσκα, Τεντολούρης (62′ Κακάλης)»..