Για την 15η εξ’ αναβολής αγωνιστική της Women’s Football League, ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχτηκε στη Νέα Μεσημβρία την ΑΕΚ, από την οποία και ηττήθηκε με 0-1 με πέναλτι της Καπνίση από το 54ο λεπτό.
Χαμένο πέναλτι για τον Δικέφαλο στο 64′ με την Βαρδαλή, σε ένα σημείο που αν γινόταν το 1-1, θα ήταν εντελώς διαφορετικό το παιχνίδι.
Ο ΠΑΟΚ Morris μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι και είχε τις τρεις πρώτες μεγάλες ευκαιρίες του αγώνα. Συγκεκριμένα, προτού συμπληρωθούν 15 λεπτά στο ντέρμπι, ο Δικέφαλος είχε ένα καλό σουτ από την Μανίσα, δοκάρι με μακρινό σουτ της Χαραλάμπους, ενώ η κεφαλιά της Παπαδοπούλου, αποκρούστηκε από την Άλβαρεζ πάνω στη γραμμή.
Στο 33ο λεπτό, η ΑΕΚ έχασε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία, με την Βιολάρη να φεύγει τετ α τετ απέναντι στην Κατεργιαννάκη, όμως η τερματοφύλακας των «ασπρόμαυρων», κράτησε το μηδέν στην εστία της. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, με το 0-0 να μένει μέχρι την διακοπή του ημιχρόνου.
Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τον ΠΑΟΚ Morris, αφού η Παναγιώτου εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια του Δικεφάλου, μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από την Κοσκερίδου, με την ΑΕΚ να κερδίζει πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε η Καπνίση για το 0-1 στο 54ο λεπτό.
Στο 60ό λεπτό ο διαιτητής Δημέρας «έκλεισε τα μάτια του» σε ξεκάθαρη δεύτερη κίτρινη κάρτα στην Γεωργίου, σε μία πολύ σημαντική στιγμή του ντέρμπι.
Στο 64′, η Μανίσα πέρασε από τα δεξιά τρεις παίκτριες της ΑΕΚ, πάσαρε στην Βαρδαλή, η οποία κέρδισε το πέναλτι, ανέλαβε η ίδια την εκτέλεση, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της «ένωσης».
Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ είχε μερικές ευκαιρίες για να αυξήσει το προβάδισμά της, χωρίς να βρίσκει όμως τον στόχο, ενώ ο ΠΑΟΚ Morris προσπαθούσε κυρίως με γεμίσματα να βρει το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς όμως αντίκρισμα.
Έτσι, το 0-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τον Δικέφαλο να μένει ουσιαστικά εκτός της διεκδίκησης του τίτλου του Πρωταθλητή Ελλάδος.
Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Κώστα Κωνσταντινίδη είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 29 Μαρτίου στις 12:00, όπου και θα αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας παιχνίδι την Μύκονο, για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.
ΠΑΟΚ Morris – ΑΕΚ: 0-1
Το γκολ: Καπνίση 54′ (πεν.)
Ημίχρονο: 0-0