Ο ΠΑΟΚ mαteco ηττήθηκε στον πρώτο ημιτελικό του FIBA Europe Cup από τη Σολέ με 88-89 και στην Γαλλία θα ψάξει τη νίκη, που θα τον στείλει στον μεγάλο τελικό του ευρωπαϊκού Κυπέλλου.
Ο Δικέφαλος τα έδωσε όλα, όμως δεν τα κατάφερε στο κατάμεστο PAOK Sports Arena. Ωστόσο, και στη Γαλλία η ομάδα του Μάσιμο Καντσελιέρι δεν θα είναι μόνη, αφού ο κόσμος του ΠΑΟΚ ετοιμάζει ακόμη ένα… σόου στην έδρα της Σολέ.
Μάλιστα, ο δεύτερος ημιτελικός θα έχει τηλεοπτική κάλυψη, καθώς η ΕΡΤ εξασφάλισε τα δικαιώματα της μετάδοσης της μεγάλης αναμέτρησης και έτσι, όπως και στον προημιτελικό με την Φρίμπουργκ, το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ3.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Απριλίου και το πρώτο τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 21:00 ώρα Ελλάδος.