Την προετοιμασία του για τον τέταρτο ημιτελικό, στο PAOK Sports Arena, κόντρα στον Παναθηναϊκό (05/04, 19:00), ξεκινάει το Βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ F&U.
Ένα γεμάτο διήμερο στην Άρτα, πέρασε για τον Δικέφαλο, με το σύνολο του Γιόσκο Μιλενκόσκι να θέλει να αφήσει πίσω του τον τελικό του κυπέλλου, και να τα δώσει όλα για την ισοφάριση της σειράς στους ημιτελικούς της Volley League ανδρών.
Με σύμμαχο τον κόσμο του, τον οποίο και καλούν άπαντες στο τμήμα Βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ, οι παίκτες του Δικεφάλου πιάνουν σκληρή δουλειά, προκειμένου να εμφανιστούν απολύτως έτοιμοι στις συνθήκες της αναμέτρησης.
Το πρόγραμμα των προπονήσεων θα δημιουργηθεί επάνω στις ανάγκες του αντιπάλου, με την βίντεο-ανάλυση να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της προετοιμασίας.