Όλη η προσοχή του ΠΑΟΚ mateco είναι στραμμένη στον επερχόμενο πρώτο τελικό του FIBA Europe Cup, με τον Δικέφαλο να προετοιμάζεται για το απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπιλμπάο (16/4, 21:00).
Μετά τη σπουδαία επικράτηση με 94-69 επί της ΑΕΚ, οι παίκτες του Μάσιμο Καντσελιέρι έχουν ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία ενόψει της αναμέτρησης στη Bilbao Arena.
Η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» έχει ξεκινήσει, καθώς ο χρόνος είναι περιορισμένος μέχρι τον πρώτο τελικό. Η ομάδα, μάλιστα, θα προπονηθεί και την ημέρα αναχώρησής της από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό τη Χώρα των Βάσκων.
Ο Μάσιμο Καντσελιέρι αποφάσισε πως θέλει να προπονηθεί η ομάδα του το πρωί της Τρίτης (15/4) και στη συνέχεια να αναχωρήσει για την Ισπανία. Έτσι, λοιπόν, η ομάδα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για τη Βιτόρια στις 15:00 το μεσημέρι της Τρίτης, ενώ θα υπάρξει και μία ακόμη προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (16/4), ανήμερα του αγώνα. Η απόφαση του Ιταλού κόουτς για προπόνηση ανήμερα του παιχνιδιού δεν είναι ένα καινούριο φαινόμενο, καθώς είναι μία τακτική που ακολουθεί η ομάδα από την αρχή της σεζόν.