Στις 14:45 είναι προγραμματισμένη η σέντρα του αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ Β και Διαγόρα Ρόδου, ματς που διεξάγεται σήμερα (27/4) στο γήπεδο της Χαλάστρας για την 9η αγωνιστική των Play out του βορείου ομίλου.
Γνωστές έγιναν οι επιλογές του Καραγεωργίου, αναφορικά με την αρχική ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει ο Δικέφαλος. O Σινανάι θα αξιοποιηθεί σήμερα στο κέντρο της άμυνας, ενώ θέση βασικού παίρνει ο Αδάμ συγκριτικά με το προηγούμενο χρονικά παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.
Ειδικότερα, η ενδεκάδα αποτελείται από τους: Μπαλωμένο, Φίλων, Μπαταούλα, Σινανάι, Τσαούση, Γρόσδη, Τσοπούρογλου, Αδάμ, Ουρτάδο, Γκιτέρσο και Χατσίδη.
Στον πάγκο βρίσκονται οι: Νικολακούλης, Κιτσάκης, Πασαχίδης, Σνάουτσνερ, Σμυρλής, Καλόγηρος, Κουλούρης, Σπυράκος, Μύθου
#Starting11 Η αρχική 11άδα του #PAOKB για την αναμέτρηση κόντρα στον Διαγόρα. #PAOKBDIA #SL2 #playouts #PreGame pic.twitter.com/5vycxPEoIE
— PAOK FC (@PAOK_FC) April 27, 2025