O μπασκετικός ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε μια εξαιρετική σεζόν, με την τρομερή του ευρωπαϊκή πορεία, με τις συνεχόμενες υπερβάσεις, προφανώς να ξεχωρίζει, παρότι τελικά δεν κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο, στους διπλούς τελικούς με τη Μπιλμπάο.
Μετά το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς, ο Δήμος Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα ο Δήμαρχος, Στέλιος Αγγελούδης, θα υποδεχθεί τους «ασπρόμαυρους» στο Δημαρχείο, προκειμένου να τιμήσει την ομάδα για τη φετινή της πορεία.
Άπαντες είναι παρόντες μάλιστα, αφού την ομάδα και το τιμ συνοδεύουν ο πρόεδρος Θανάσης Χατζόπουλος και ο χορηγός της ομάδας, Αντώνης Τσαλόπουλος
Η αποστολή του Δικεφάλου έφτασε στο δημαρχείο λίγο μετά τις 11:00, όπως μπορείτε να δείτε μέσα από τον φακό του INPAOK: