Αντίδραση από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης (08/05), τα οποία ήθελαν τον ρωσικό σύλλογο να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Γιάννη Κωνσταντέλια, με την ρωσική ομάδα να διαψεύδει τις σχετικές φήμες.
Ο Ρώσος δημοσιογράφος Ιβάν Καρπόφ, μέσω του προσωπικού του καναλιού στο Telegram, ανέφερε πως η Ζενίτ όχι μόνο ενδιαφέρεται για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό, αλλά φέρεται να του έχει καταθέσει και πρόταση συνολικής αξίας 8 εκατομμυρίων ευρώ για τετραετές συμβόλαιο.
Η απάντηση της ρωσικής ομάδας δεν άργησε να έρθει, με τον πρόεδρό της, Αλεξάντερ Μεντβέντεφ, να διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί προσφοράς 20 εκατομμυρίων ευρώ στον ΠΑΟΚ.
«Οι φαντασιώσεις ενός υδρόβιου πτηνού», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Μεντβέντεφ στη ρωσική ιστοσελίδα metaratings.ru, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το σχετικό δημοσίευμα.