Προπόνηση στο Γήπεδο Τούμπας πραγματοποίησε το Ποδόσφαιρο γυναικών του ΠΑΟΚ, ενόψει του μεγάλου ημιτελικού κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό (14/05, 15:00).
Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την μεγάλη σέντρα, οι παίκτριες του Δικεφάλου συνεχίζουν την σκληρή δουλειά, έχοντας στο μυαλό τους μόνο ένα αποτέλεσμα, τη νίκη, η οποία θα τους δώσει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου.
Οι «ασπρόμαυρες» προπονήθηκαν στο Γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, αποκτώντας οικειότητα στους χώρους αλλά και στις συνθήκες.
Το πρόγραμμα είχε ασκήσεις με κατοχή της μπάλας, αλλά και πλούσιο τακτικό πρόγραμμα, τόσο σε αμυντικό, όσο και σε επιθετικό επίπεδο.
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ Morris θα ολοκληρωθεί με την αυριανή μεσημεριανή προπόνηση στο Γήπεδο Τούμπας.