Ο Λάζαρο Τόρες ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Α.Σ. ΠΑΟΚ για λογαριασμό της ομάδας βόλεϊ, με τον αθλητή από την Κούβα να δηλώνει πως είναι πολύ περήφανος που θα αγωνιστεί στον Δικέφαλο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κουβανού ακραίου:
«Είμαι πολύ περήφανος που θα είμαι μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ, στη σεζόν την οποία συμπληρώνει τα 100 του χρόνια. Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα η οποία με εμπιστεύτηκε και με έφερε στην Ελλάδα, όταν ήμουν 20 χρονών, οπότε ήταν μία ηθική υποχρέωση προς το Σωματείο, αλλά και προς τον Πρόεδρο, να επιστρέψω.
Όταν ήρθε η πρόταση για να συνεργαστούμε, δεν σκέφτηκα κάτι άλλο, και την αποδέχτηκα αμέσως, παραμερίζοντας τις υπόλοιπες προτάσεις τόσο από Ελλάδα, όσο και από εξωτερικό.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, Αθανάσιο Κατσαρή, και την Διοίκηση του Συλλόγου, για την εμπιστοσύνη τους, ακόμα μία φορά, στο πρόσωπο μου. Για τα 100 χρόνια, εύχομαι υγεία, και να πετύχουμε όλοι μαζί πολλά φέτος, με την υποστήριξη του κόσμου του ΠΑΟΚ!».