Τις μεταγραφικές του κινήσεις συνεχίζει το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, που ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιώργου Μιχελάκη στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ, μετά από τρία χρόνια.
Ο Έλληνας λίμπερο δεν έκρυψε τη χαρά του που φορά ξανά τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος, σημειώνοντας πως ανυπομονεί να ξεκινήσει η νέα σεζόν, στην οποία ο σύλλογος κλείνει τα 100 χρόνια ιστορίας του.
Όπως είπε στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ:
«Τρία χρόνια μετά επιστρέφω στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Είμαι ανυπόμονος για τη σεζόν που έρχεται και πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην ομάδα σε μία τόσο σημαντική χρονιά. Είμαι έτοιμος στα 100 χρόνια της ομάδας να βοηθήσω να παίξουμε ωραίο βόλεϊ, να διεκδικήσουμε τίτλους, και να φέρουμε τον κόσμο στο Παλατάκι, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».