Κορυφαίος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο ήταν και με τη… βούλα ο Γιάννης Μιχαηλίδης, με τον κόσμο του Δικεφάλου να τον επιβραβεύει για την εξαιρετική του παρουσία στα Play Off, αναδεικνύοντας τον MVP, με εντυπωσιακό μάλιστα ποσοστό, μεγαλύτερο του 76% των ψήφων!
Όπως αναφέρει ο επίσημος Δικεφάλος:
«Ο Γιάννης Μιχαηλίδης αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr ως MVP Απριλίου/Μαΐου.
Ο αριστεροπόδαρος στόπερ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, πετυχαίνοντας μάλιστα δύο κομβικά γκολ για τον Δικέφαλο. Με ένα τρομερό σουτ κόντρα στον Παναθηναϊκό και ένα εξίσου εντυπωσιακό γκολ απέναντι στην ΑΕΚ, με το δεξί πόδι μάλιστα, έβαλε τη σφραγίδα του στις δύο εντός έδρας νίκες που έκριναν σε μεγάλο βαθμό την 3η θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Europa League. Στην άμυνα ήταν σταθερός, συγκεντρωμένος, με σωστές τοποθετήσεις και καθοριστικές επεμβάσεις σε όλα τα παιχνίδια που αγωνίστηκε.
Στην ψηφοφορία για τον NOVA MVP Απριλίου/Μαΐου συγκέντρωσε το εντυπωσιακό 76,53% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.
Στη δεύτερη θέση της ψηφοφορίας βρέθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με 15,27%, χάρη στα γκολ που πέτυχε και τη συνολική του απόδοση απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.
Ο Μαντί Καμαρά συνδύασε συνέπεια και αποτελεσματικότητα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, συγκέντρωσε το 8,21% των ψήφων και κατέκτησε την τρίτη θέση».