Η Νάπολι κατέκτησε το φετινό τίτλο της Serie A, θέλει να διεκδικήσει το Champions League την επόμενη σεζόν και θα έχει οριστικά στο ρόστερ της τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, που αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Σίτι!
Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ οι «παρτενοπέι» έχουν καταθέσει μία πολύ μεγάλη πρόταση στον Βέλγο σταρ, έχουν δώσει τα χέρια για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και την επόμενη εβδομάδα θ’ ανακοινώσουν την απόκτηση του.
Μάλιστα την επόμενη Δευτέρα, καθώς την Παρασκευή μεσολαβεί το ματς της εθνικής Βελγίου με τα Σκόπια για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ο Ντε Μπρόινε θα ταξιδέψει στον ιταλικό Νότο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με του πρωταθλητές Ιταλίας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», οι νέοι πρωταθλητές Ιταλίας έχουν προσφέρει τριετές συμβόλαιο (2+1) στον Ντε Μπρόινε, ο οποίος θα αμείβεται με οκτώ εκατ. ευρώ για τα πρώτα δύο χρόνια και έξι εκατ. για το τελευταίο, χωρίς να υπολογίζεται το μπόνους υπογραφής, που εκτιμάται πως θα φθάσει τα 15 εκατ. ευρώ.
Τη φετινή περίοδο ο 33χρονος σταρ, ο οποίος θα αποχωρήσει από τη Σίτι στο τέλος Ιουνίου μετά από δέκα χρόνια και έξι κατακτήσεις Premier League, έπαιξε για τους «πολίτες» σε 27 αγώνες πρωταθλήματος σημειώνοντας τέσσερα γκολ.