Στην πατρίδα του βρίσκεται ο Σέρχιο Πένια το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Περού για τα επικείμενα παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο Περουβιανός χαφ δεν κατάφερε να καταγράψει αρκετές συμμετοχές στον ΠΑΟΚ από τον περασμένο Ιανουάριο, που πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Το όνομα του Πένια έχει συνδεθεί με ομάδες από το Περού, όπως η Σπόρτινγκ Κριστάλ, ωστόσο οι συμπατριώτες του δεν έχουν μείνει μόνο εκεί. Δημοσιογράφος από το Περού αναφέρει έντονο ενδιαφέρον της Αλιάνσα Λίμα για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας πως το εν λόγω κλαμπ θα κάνει τα… πάντα για να τον αποκτήσει.
«Η Αλιάνσα χρειάζεται έναν παίκτη με ποιότητα, εμπειρία και παραστάσεις. Ο Πένια έχει επιλεγεί και το κλαμπ θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τον φέρει στο Περού. Είναι ο ‘κρυφός πόθος’ των ανθρώπων της ομάδας. Πάντα υπάρχει περιθώριο διαπραγμάτευσης και διαλόγου. Το ζήτημα είναι ότι δεν παίζει. Το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να υπάρξει λύση. Η Αλιάνσα έχει ήδη εκπονήσει πλάνο για την απόκτησή του, ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Χοσέ Βαρέλα σε διαδικτυακή εκπομπή.
EN VIVO MI KING!!
¡Alianza Lima busca cerrar 2 refuerzos más! ¿Sergio Peña y Jhonny Vidales?https://t.co/PmwEfFA54x
— DgoCaster 26⭐ (@DgoCaster) June 6, 2025