Μία σεζόν που δεν εξελίχθηκε ιδανικά για τον ΠΑΟΚ έφτασε στο τέλος της, με το αγωνιστικό τμήμα των «ασπρόμαυρων» να γεμίζει μπαταρίες ενόψει της πρώτης προπονητικής συγκέντρωσης που έχει οριστεί τέλος Ιουνίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Αφορμή δοθείσης από την περσινή αγωνιστική περίοδο που τον τοποθέτησε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ο επίσημος Δικέφαλος διεξάγει ψηφοφορία αναφορικά με τον MVP της ομάδας, με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ να συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές που έχουν οι φίλαθλοι των «ασπρόμαυρων».
Μία από τις πρωτιές του Βούλγαρου διεθνή μεσοεπιθετικού στις στατιστικές κατηγορίες είναι εκείνη στις σέντρες δεδομένου πως σημείωσε τον μεγαλύτερο αριθμό (173), ακολουθούμενος από τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Ζόαν Σάστρε με 166 και 162 αντιστοίχως. Σε επίπεδο ευστοχίας, ωστόσο, προκρίθηκε ο Σέρβος μεσοεπιθετικός δεδομένου πως σημείωσε 98 εύστοχα γεμίσματα έναντι 76 του Κίριλ Ντεσπόντοφ.
«Δεν νομίζω ότι πρέπει να γίνει κάποιο σχόλιο για το μέλλον μου, επειδή έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Νιώθω καλά εκεί και με την ομάδα και με την πόλη. Στο ποδόσφαιρο όμως όπως γνωρίζουμε, όλα είναι πιθανά, όταν υπάρχει μια προσφορά ή ένα ενδιαφέρον, όλα μπορούν να αλλάξουν σε 24 ώρες ή και λιγότερο. Οπότε προς το παρόν το μέλλον μου είναι στον ΠΑΟΚ, αλλά όλα είναι πιθανά», επισήμανε στις τελευταίες του τοποθετήσεις ο Βούλγαρος διεθνής εξτρέμ, ερωτηθείς για το μέλλον του στην ομάδα.