Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «PAOK Inside» του FORZA Group TV το βράδυ της Τρίτης (10/6) ο Τάισον απάντησε αρνητικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ για συμβόλαιο ενός έτους, ύψους 500.000 ευρώ συν κάποια ικανοποιητικά μπόνους.
Ωστόσο, οι «ασπρόμαυροι» ετοιμάζονται να κάνουν μια δεύτερη βελτιωμένη πρόταση στον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και η τελική.
Φυσικά, η είδηση ξεπέρασε τον Ατλαντικό Ωκεανό και κάνει το γύρω της Βραζιλίας, με τους συμπατριώτες του Τάισον να κάνουν αναφορές, σχετικά με το μέλλον του.
Πέρα απ’ αυτό όμως, ο ίδιος ο Τάισον προχώρησε σε ένα αινιγματικό post, το οποίο λογικά αναφέρεται στο δικό του μέλλον.
«Πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες», αναφέρει ο Τάισον στο post που έκανε στην πλατφόρμα «Χ». Τώρα αν αναφέρεται στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην αγαπημένη του Ιντερνασιονάλ ή σε μια βελτιωμένη πρόταση από πλευράς ΠΑΟΚ, αυτό το ξέρει μόνο ο ίδιος.
Δείτε παρακάτω το post:
Eu acredito em segunda chance!. 🙌🙏😀
— Taison Barcellos F. (@taisonfredaT7) June 10, 2025