Παρούσα στα 100 έτη ίδρυσης του ΠΑΟΚ αναμένεται να είναι η Μαρία Μήτκου, η οποία ανανέωσε τη συνεργασία της με το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου των «ασπρόμαυρων» ενόψει της επικείμενης αγωνιστικής περιόδου, παραμένοντας στο δυναμικό της ομάδας για 8η χρονιά. «Εύχομαι στα 100 χρόνια που γιορτάζει ο ΠΑΟΚ να μπορέσουμε να επανέλθουμε και να κατακτήσουμε όλα τα τρόπαια», ήταν οι πρώτες της τοποθετήσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δικέφαλο.
Αναλυτικότερα όσα επισήμανε στην επίσημη ιστοσελίδα του ο ΑΣ ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρία Μήτκου, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.
Η Ελληνίδα διεθνής αμυντικός, γεννημένη το 1994, συνεχίζει για όγδοη χρονιά στις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες», και θα είναι και εκείνη παρούσα στα 100 χρόνια του Συλλόγου.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Μαρία Μήτκου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ:
«Είμαι χαρούμενη για την ανανέωση μου με τον ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ την Διοίκηση και τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή. Εύχομαι στα 100 χρόνια που γιορτάζει ο ΠΑΟΚ να μπορέσουμε να επανέλθουμε και να κατακτήσουμε όλα τα τρόπαια».