Σημερινό (22/6) δημοσίευμα του εξωτερικού έκανε λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μπρούνο Πέτκοβιτς, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Το τρέχον μεταγραφικό καλοκαίρι βρίσκει τον ΠΑΟΚ σε αναζήτηση φορ, με δεδομένο ότι τα συμβόλαια των Μπράντον Τόμας και Αλί Σαμάτα ολοκληρώνονται, ενώ ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ταρίκ Τισουντάλι, ο οποίος έχει δεχτεί κρούση από την Κορ Φακάν των ΗΑΕ.
Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με υποψήφιους επιθετικούς, με τον ΠΑΟΚ να έχει ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις για τη θέση του σέντερ φορ και συζητά μαζί τους.
Πάντως, η άμεση προτεραιότητα στις τάξεις της ομάδας αφορά την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, με μια συγκεκριμένη περίπτωση να έχει προκριθεί και να αναμένονται εξελίξεις σύντομα.
Όπως είχε αποκαλύψει η FORZA, ο αριστερός οπισθοφύλακας με τον οποίο συζητά ο Δικέφαλος έχει συμβόλαιο με ομάδα από μεγάλο πρωτάθλημα.