Ο Γιώργος Γεωργιάδης θα αναλάβει ρόλο στις ακαδημίες της ΑΕΚ το προσεχές διάστημα.
Ειδικότερα, ο 53χρονος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και προπονητής, με μακρά διαδρομή στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών στην ΑΕΚ, ενώ παράλληλα θα λειτουργεί και ως σύμβουλος, συνεργαζόμενος στενά με τον Αντώνη Ηλιόπουλο, ο οποίος έχει την εποπτεία του διοικητικού κομματιού.
Η επιλογή του Γιώργου Γεωργιάδη φέρει τη σφραγίδα του Χαβιέρ Ριμπάλτα και εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια αναβάθμισης των τμημάτων υποδομής της ένωσης.
Μαζί του στο προπονητικό επιτελείο της ακαδημίας της ΑΕΚ αναμένεται να ενταχθεί και ο Αλέξης Αλεξιάδης, ο οποίος θα αναλάβει την Κ19. Ο Αλεξιάδης είχε βρεθεί και στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ Β (2023-2024).
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Γεωργιάδης είχε αποχωρήσει από τις ακαδημίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2024.