Η Κοπεγχάγη ανακοίνωσε και επίσημα την αγορά του Παντελή Χατζηδιάκου.
Ο Παντελής Χατζηδιάκος θα συνεχίσει και επίσημα την καριέρα του στην Κοπεγχάγη. Η πρωταθλήτρια Δανίας ανακοίνωσε την απόκτησή του από την Κάλιαρι, από την οποία είχε παραχωρηθεί δανεικός την προηγούμενη σεζόν.
Ο 28χρονος διεθνής Έλληνας στόπερ υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2028, ως επιβράβευση για την εξαιρετική του απόδοση στην πρώτη του χρονιά με την ομάδα της Κοπεγχάγης.
Μετά τη μεταγραφή του μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου αναφέροντας:
«Όταν ήρθα στην Κοπεγχάγη το 2024, ένιωσα σαν στο σπίτι μου τόσο στην ομάδα όσο και στην πόλη μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Με καλωσόρισαν από την αρχή και υπήρξε εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου τόσο ως παίκτης όσο και ως άνθρωπος. Υπάρχει πολύ υψηλό επίπεδο ποδοσφαιρικής εξειδίκευσης στην προπόνηση μας και σε όλο το τιμ.
Το εκτιμώ πραγματικά και ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο σύλλογος με αυτή τη συμφωνία. Το τέλος της σεζόν ήταν φανταστικό και έδειξε τη δυναμική που έχει αυτή η ομάδα. Δουλέψεαμε πραγματικά σκληρά όλη τη σεζόν και υπήρξαμε αποφασιστικοί στις εμφανίσεις μας. Ξέρουμε πότε δεν ήταν αρκετά καλές, αλλά νομίζω ότι αποδείξαμε τι μπορούμε να πετύχουμε μαζί. Ανυπομονώ για ακόμα περισσότερες σεζόν στην Κοπεγχάγη, όπου θα κερδίσουμε περισσότερα πρωταθλήματα και τρόπαια».