Το «παρόν» στη Νέα Μεσημβρία θα δώσουν από αύριο (7/7) οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Οι διεθνείς εξασφάλισαν έξτρα ημέρες άδειας, λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων που είχαν με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα στις αρχές Ιουνίου. Για το λόγο αυτό, είχαν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν περισσότερο και να απολαύσουν τις διακοπές του.
Παρόλα αυτά, ο Σέρχιο Πένια δεν θα δώσει το «παρόν» στην αυριανή (7/7) προπόνηση του Δικεφάλου. Ο Περουβιανός μέσος έχει εξασφαλίσει κι άλλη άδεια από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να παραμείνει στην πατρίδα του. Ειδικότερα, του δόθηκε μία εβδομάδα επιπλέον άδεια, προκειμένου να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με την Αλιάνσα Λίμα.
Ο Πένια δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στα δεδομένα του ΠΑΟΚ και του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον ατζέντη του να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η ομάδα από τη Λίμα έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει, στέλνοντας επίσημη πρόταση στον Δικέφαλο για να τον αποκτήσει.
Έτσι, λοιπόν, ο Πένια θα παραμείνει για λίγες ημέρες ακόμη στην πατρίδα του για να μπορέσει να ολοκληρώσει το deal με την Αλιάνσα Λίμα και να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του.