Ο ενθουσιασμός των φιλάθλων της Άρσεναλ για την απόκτηση του Βίκτορ Γιόκερες έχει κοπάσει, αφού τα νέα που έρχονται τα τελευταία 24ωρα από την Πορτογαλία δεν είναι και τόσο αισιόδοξα για τους Gunners.
Παρά την επιθυμία του Γιόκερες να αγωνιστεί στον λονδρέζικο σύλλογο και τη συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ του ίδιου και της ομάδας, φαίνεται πως η όλη υπόθεση «κολλάει» στις οικονομικές απαιτήσεις της Σπόρτινγκ.
Όπως ήταν ήδη γνωστό, οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων είχαν «παγώσει» τις τελευταίες ώρες. Η Άρσεναλ φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να δώσει 65 +15 εκατ. ευρώ ως bonus για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων, ενώ η Σπόρτινγκ από την πλευρά της ζητάει 80 εκατ. ευρώ «καθαρά», χωρίς τα bonus.
Η κατάσταση μάλιστα φαίνεται να δυσχεραίνει κι άλλο για την Άρσεναλ, η οποία έχει να δώσει… σημάδια ζωής εδώ και τρεις ημέρες. Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν πορτογαλικές πηγές τονίζοντας μάλιστα ότι οι Gunners θα παρατήσουν την περίπτωσή του, μετά το αδιέξοδο στο οποίο έχουν πέσει οι διαπραγματεύσεις.
Ο νέος αθλητικός διευθυντής της Άρσεναλ, Αντρέα Μπέρτα, είχε μεταβεί ο ίδιος στη Λισαβόνα στο τέλος της περασμένη εβδομάδες φεύγοντας ωστόσο με άδεια χέρια. Αναμένεται και συνέχεια στο «σίριαλ».