Στο προσκήνιο βρίσκεται ο Λούκα Ιβανούσετς, ο οποίος θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ στην τρέχουσα καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.
Μετά τις ανακοινώσεις των Τζόντζο Κένι, Γκρεγκ Τέιλορ και Λούκα Γκουγκεσασβίλι, έρχεται ακόμη μία προσθήκη στο ρόστερ του Δικεφάλου.
Νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (12/7) έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Ιβανούσετς, προκειμένου να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο Κροάτης διεθνής εξτρέμ αναζητά το restart στην ποδοσφαιρική του καριέρα και επιδιώκει την επιστροφή στην Εθνική Κροατίας.
Παρά το γεγονός ότι ανήκει στο ρόστερ της Φέγενορντ, δεν κατάφερε την περασμένη αγωνιστική περίοδο να ξεχωρίσει, καταγράφοντας μόλις 21 συμμετοχές και 760 αγωνιστικά λεπτά με τη φανέλα του ολλανδικού κλαμπ. Για το λόγο αυτό αναζητά πρωταγωνιστικό ρόλο στον ΠΑΟΚ, ο οποίος τον έπεισε για το πρότζεκτ και το ρόλο που θα έχει στην ομάδα. Στους «ασπρόμαυρους» έρχεται με τη μορφή δανεισμού, ωστόσο θα τοποθετηθεί οψιόν αγοράς, μετά το φινάλε της σεζόν 2025-2026.
Το όνομά του δεν βρίσκεται στην αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Ολλανδία, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως ακόμη. Αυτό αναμένεται να διευθετηθεί, καθώς ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «ασπρόμαυρους», με τις πρώτες φωτογραφίες από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να κυκλοφορούν στα κροατικά Μ.Μ.Ε.
Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες και την εμφάνιση του Ιβανούσετς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ: