Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την απόκτηση του Λούκα Ιβανούσετς με τη μορφή δανεισμού από τη Φέγενορντ, με τους Ολλανδούς να επιβεβαιώνουν από την δική τους πλευρά το deal, με μια ανάρτηση τους στους επίσημους λογαριασμούς της ομάδας στα social media.
Σε αυτή ευχήθηκε τα καλύτερα για την παρουσία του Κροάτη μεσοεπιθετικού στην Ελλάδα, ενημερώνοντας για την συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ιβανούσετς αγωνίστηκε στην Ολλανδία από τη σεζόν 2023-24 και κατέγραψε 55 εμφανίσεις, τέσσερα γκολ και επτά ασίστ, ενώ πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου και του Σούπερ Καπ Ολλανδίας.
Αναλυτικά και η ανακοίνωση των Ολλανδών:
«Ο Λούκα Ιβανούσετς δανεικός στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης
Η Φέγενορντ και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέληξαν σε συμφωνία για τον δανεισμό του Λούκα Ιβανούσετς. Ο 26χρονος Κροάτης θα αγωνίζεται στην ελληνική Super League την επόμενη σεζόν. Το συμβόλαιο του Ιβανούσετς με την Φέγενορντ έχει διάρκεια έως τα μέσα του 2028.
Από τη μεταγραφή του από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Φέγενορντ το καλοκαίρι του 2023, ο Ιβανούσετς έχει αγωνιστεί σε 55 επίσημους αγώνες με τη φανέλα της Φέγενορντ, πετυχαίνοντας 4 γκολ και μοιράζοντας 7 ασίστ. Στον ΠΑΟΚ, ο οποίος σύντομα θα αγωνιστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League, ο Ιβανούσετς θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί περισσότερο.»
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.