Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιάννης Ταουσιάνης, τραυματίστηκε σοβαρά στο φιλικό ανάμεσα στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Πανθηραϊκού και της Μικτής Ηρακλείου Κρήτης.
Σε μια ανύποπτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, και όλοι αμέσως κατάλαβαν τη σοβαρότητα του τραυματισμού, αφού οι πόνοι του Γιάννη Ταουσιάνη από την πρώτη στιγμή ήταν ένδειξη πως κάτι σοβαρό έχει συμβεί.
Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλάνε για ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα, με αποτέλεσμα ο ομοσπονδιακός προπονητής να πρέπει να περάσει άμεσα τη πόρτα του χειρουργείου για αποκατάσταση της ζημιάς.
Όλοι από τη πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό του ομοσπονδιακού προπονητή, αφού η στεναχώρια του τραυματισμού «επισκίασε» την εξαιρετική εκδήλωση του Σαββάτου.