Ήταν γνωστό, όπως είχατε διαβάσει μέσα από το INPAOK, είναι πλέον κι επίσημο. Ο ΠΑΟΚ Β μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Μακεδονικό οδεύει στην Καλαμαριά, και θα χρησιμοποιεί ως έδρα για τα παιχνίδια του στη Super League 2 το γήπεδο του Απόλλωνα.
Η ομάδα της Καλαμαριάς ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία, σημειώνοντας πως οι δύο ομάδες έχουν μόνο να κερδίσουν από αυτή τη συνεργασία.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:
«”Ο Μ.Γ.Σ.Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνει με εντολή του Δ.Σ.,Πρόεδρος Φώτης Μπαλτίδης, την συνεργασία που ξεκινάει με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ,αφού διαπραγματεύτηκε και αξιολόγησε το όφελος των δύο μεγάλων ομάδων της Θεσσαλονίκης,του Απόλλωνα Καλαμαριάς και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Θα φιλοξενήσουμε στο γήπεδό μας την ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β για τους αγώνες τους στη Super League 2.
Ο Απόλλων Καλαμαριάς κατ’εξαίρεση ανακοινώνει πως η Θύρα 2 του γηπέδου του Απόλλωνα Καλαμαριάς,την οποία χρησιμοποιούν οι φίλαθλοί του και οι Rossoneri κατά την διάρκεια των αγώνων που θα δίνει ο ΠΑΟΚ Β θα παρεμένει κλειστή.
Ο Πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς ,Φώτης Μπαλτίδης και η Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κα Maria Goncharova σε πολύ φιλικό κλίμα συμφωνήσανε σε απλά πράγματα που πλέον πρέπει να βλέπουν οι ομάδες της Θεσσαλονίκης στις αναμεταξύ τους σχέσεις.
Εμείς και ο ΠΑΟΚ μόνο να κερδίσουμε έχουμε από αυτή τη συνεργασία»
Από πλευράς του ο ΠΑΟΚ ευχαριστεί τη διοίκηση του Απόλλωνα, μια ομάδα με κοινές καταβολές «για το πνεύμα συνεργασίας», με τον Δικέφαλο να δηλώνει βέβαιος πως «θα είναι μια συνεργασία επωφελής και για τις δύο ομάδες»