Η περσινή «breakout» σεζόν και το, ήδη, δυναμικό ξεκίνημα του Έλληνα διεθνή με την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο με το Super Cup, τον τοποθετούν ψηλά σε λίστες μεγάλων ιστορικών συλλόγων!
Η Νάπολι παρακολουθεί την περίπτωση του Χρήστου Τζόλη σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου, Οράζιο Ακομάντο, στο «SportMediaset».
Έπειτα από μία εξαιρετική σεζόν με 21 γκολ και 16 ασίστ σε 56 συμμετοχές με την Κλαμπ Μπριζ και την Εθνική Ομάδα, ο 23χρονος winger δεν θα αργήσει να ανοίξει τα… φτερά του!
Στην ηλικία του είναι από τα κορυφαία και τα πιο «καυτά» ονόματα και μοιραία οι πρωταθλητές της Serie A τον εξετάζουν, παράλληλα, με τον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον Αντόνιο Νούσα της Λειψίας (σ.σ. ετοιμάζουν πρόταση 35 εκατ. συν τα μπόνους οι Ναπολιτάνοι) και τον Κέβιν Σάντε της Μπρέντφορντ.