Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πήραν τις απαραίτητες ανάσες μετά το τριήμερο ρεπό που τους παραχώρησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου και την Τετάρτη (30/7), επέστρεψαν σε ρυθμό προπονήσεων.
Οι «ασπρόμαυροι» επί της ουσίας ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν κόντρα στην Βόλφσμπεργκερ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ρίχνει το βάρος σε τακτική και τελειώματα.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Μετά από δύο δυνατές εβδομάδες στην Ολλανδία το ρεπό ήταν απαραίτητο. Πλέον όμως ανήκει στο παρελθόν. Οι μπαταρίες γέμισαν και πλέον το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου γυρνάει το διακόπτη και ετοιμάζεται για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν.
Η πρώτη πρόκληση ακούει στο όνομα Βόλφσμπεργκερ και το μυαλό όλων είναι στραμμένο εκεί.
Η δουλειά ξεκίνησε το απόγευμα της Τέταρτης (30.07) στη Νέα Μεσημβρία. Προθέρμανση, κατοχή, δύο γκρουπ με δουλειά σε τακτική και εξάσκηση στα τελειώματα και για φινάλε οικογενειακό διπλό.
Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ υποβλήθηκε σε θεραπεία.
Την Πέμπτη (31.07) η ομάδα θα προπονηθεί στις 18:45».