Ο Ευθύμης Κουλούρης αποτελεί το πιο λαμπρό αστέρι της Πογκόν, με τον Έλληνα επιθετικό να τα… σπάει στην Πολωνία γράφοντας νούμερα που προκαλούν ίλιγγο.
Τη περσινή σεζόν σε 37 συμμετοχές, σκόραρε συνολικά 31 γκολ, ενώ και φέτος έχει ξεκινήσει το ίδιο καυτά, με τρία γκολ σε δύο συμμετοχές. Αναμενόμενο είναι λοιπόν να αποτελεί το αγαπημένο παιδί της κερκίδας, αλλά και της διοίκησης.
Μία σειρά από ομάδες ξεκίνησαν να ενδιαφέρονται για τον Κουλούρη, μετά τη μαγική του χρονιά, όμως ο πρόεδρος της ομάδας, Άλεξ Χαντιτάγκι ξέκοψε κάθε κουβέντα.
Σε δηλώσεις που παραχώρησε, τόνισε ότι ο Κουλούρης δεν πρόκειται να αποχωρήσει φέτος από το κλαμπ και τα λεφτά δεν είναι το ζήτημα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Πογκόν, Άλεξ Χαντιτάγκι:
«Τα παιχνίδια πρέπει να παίζονται στον αγωνιστικό χώρο ή από παιδιά, όχι στις δουλειές. Ως ιδιοκτήτης της Πογκόν βάζω τέλος σε οποιαδήποτε φήμη. Ο Κουλούρης δεν είναι προς πώληση. Όχι αυτή τη χρονιά. Έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και θα μείνει ως το τέλος του.
Εάν θέλει να παραμείνει στην Πογκόν, έχουμε στο τραπέζι πρόταση ανανέωσης για τρία ακόμη χρόνια, η οποία θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία του συλλόγου. Εάν θέλει να πάει αλλού μπορεί να το κάνει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι. Η επιλογή είναι δική του. Για να το ξεκαθαρίσουμε. Κανένας ατζέντης, παίκτης ή κλαμπ δεν μπορεί να αλλάξει την απόφασή μου. Δεν χρειάζομαι χρήματα και δεν θα δεχτώ καμία πρόταση που δεν θα είναι σωστή για την Πογκόν.
Εάν συνεχίσει να χάνει παιχνίδια λόγω τραυματισμού, τότε κάθε κλαμπ -συμπεριλαμβανομένου και της Πογκόν- θα πρέπει να επαναξιολογήσει την τιμή του και το συμβόλαιό του την επόμενη χρονιά».