Λίγο μετά τις 11:30 το πρωί έφτασε στο Καυτανζόγλειο Στάδιο ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, για τη προγραμματισμένη συνάντηση με την αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία είχε φτάσει νωρίτερα στο στάδιο.
Η συνάντηση ξεκινά σταδιακά, με κύριο θέμα τη χρήση του Καυτανζογλείου ως προσωρινής έδρας του ΠΑΟΚ, όταν ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή της Νέας Τούμπας.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο ΠΑΟΚ θέτει δύο βασικά αιτήματα. Αρχικά, επιθυμεί να ξεκινήσουν τα απαραίτητα έργα στο Καυτανζόγλειο εντός ενός έτους, ώστε το στάδιο να αναβαθμιστεί και να πληροί τις προδιαγραφές για ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Κατηγορία 4 της UEFA). Παράλληλα, το ποσό που θα επενδύσει η ΠΑΕ για τα έργα στο στάδιο να αφαιρεθεί από το συνολικό κόστος ενοικίασης, προκειμένου να υπάρξει οικονομική ισορροπία στη συμφωνία.
Δείτε παρακάτω την άφιξη του Γιάννη Βρούτση μέσα από τον φακό του INPAOK: