Την ενίσχυση των τμημάτων υποδομής συνεχίζει ο ΠΑΟΚ, αποκτώντας δύο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από τον Εθνικό Κεραμιδίου, τον Διονύση-Λάζαρο Ντακόπουλο και τον Ιορδάνη Τσιλικίδη, που θα ενισχύσουν την Κ14 του Δικεφάλου.
Η σχετική ενημέρωση του Εθνικού Κεραμιδίου αναφέρουν:
«Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη μεταγραφή των Ντακόπουλου Λάζαρου – Διονυσίου και Τσιλικίδη Ιορδάνη στον ΠΑΟΚ!!!
Ο Λάζαρος που είναι γεννημένος τον Απρίλιο του 2013 ήταν από τους πρώτους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην επαναλειτουργία της ακαδημίας μας τη χρονιά 2022-23, ενώ έχει ακολουθήσει απο την ηλικία των 4 ετών τον προπονητικό σχεδιασμό του διευθυντή της ακαδημίας μας Νίκου Τσαγκαλίδη!
Την περσινή χρονιά στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος με το τμήμα Κ12 του συλλόγου μας στην διοργάνωση Socca Champions League και πρωταθλητής ΕΠΣ Πιερίας με το τμήμα Κ14 όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας παρά το μικρό της ηλικίας του!
Ο Ιορδάνης που ειναι γεννημένος τον Αύγουστο του 2012 ήρθε την περασμένη χρονιά στον σύλλογο μας προερχόμενος απο την Ακαδημία 2006 ενώ ακολουθεί απο 8 χρονών ειδικές προπονήσεις τερματοφυλάκων με τον υπεύθυνο προπονητή τερματοφυλάκων του συλλόγου μας Γιάννη Συμεωνίδη!
Την περσινή χρονιά στέφθηκε και αυτός πρωταθλητής ΕΠΣ Πιερίας με το τμήμα Κ14 έχοντας καθοριστικό ρόλο στο τελικό που κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι!
Ολόκληρος ο οργανισμός του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου εύχεται στον Λάζαρο και τον Ιορδάνη υγεία, κάθε επιτυχία και να μπορέσουν να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα!».