O Aνδρεάς Μπαλαμπάνης είναι ένας προπονητής που εργάζεται τόσο στον ΠΑΟΚ, όσο και στους πρωταθλητές Πεύκων, δηλαδή τις δύο ομάδες που ενώνουν τον Ανέστη Μύθου.
Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Δικεφάλου στο ματς με την Βόλφσμπεργκερ και ο κόουτς Μπαλαμπάνης αποκάλυψε μερικές άγνωστες ιστορίες για αυτόν.
Αναλυτικά:
«Ο Ανέστης ένα παιδί υπόδειγμα που πριν λίγο καιρό ήρθε να χαιρετήσει τους μικρούς ποδοσφαιριστές που προπονουνται εκεί που κάποτε έκανε ο ίδιος προπόνηση… Ήθελε να χαρίσει το τρόπαιο του καλύτερου παίκτη σε ηλικία 10 ετών στον προπονητή του, γιατί όπως είχε πει εκείνος τον δημιούργησε.
Ο Ανέστης αποθεώθηκε στην πρώτη του εμφάνιση.. και εμείς θα το θυμόμαστε για πάντα! Όχι δεν είναι ο στόχος όλοι να «γίνουνε» Ανέστης σαφώς, και ούτε είναι απλή η διαδρομή.. ωστόσο έχουμε την υποχρέωση όλοι να προσπαθήσουμε να δώσουμε τις αρχές και τις αξίες εκείνες που θα μοιάζουνε σε έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή!».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.