Στο δρόμο του ΠΑΟΚ έρχεται η Ριέκα με φόντο το εισιτήριο για την League Phase του Europa League. Οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν στα Play off της διοργάνωσης, με το διακύβευμα να είναι μία θέση στο ανανεωμένο Europa League.
Σημαντικό παιχνίδι στο κροατικό πρωτάθλημα δίνει απόψε (16/8, 22:00) η επερχόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ, η οποία μάλιστα επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις της με… ντέρμπι. Η Ριέκα θα υποδεχθεί στο HNK Stadium Rujevica τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Πρβα Λίγκα.
Αναμφίβολα, αυτή είναι μία απαιτητική αναμέτρηση για την Ριέκα, η οποία θέλει να πάρει τη νίκη και τους πολύτιμους τρεις βαθμούς. Η εκκίνησή της στο κροατικό πρωτάθλημα δεν ήταν άψογη, αφού μετράει μία νίκη και μια ισοπαλία. Την περασμένη αγωνιστική «στραβοπάτησε» απέναντι στην Όσιγιεκ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και την Ριέκα να ολοκληρώνει το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές.
Αυτή είναι η τελευταία αναμέτρηση της Ριέκα, πριν την πρώτη «μάχη» των Play off κόντρα στον Δικέφαλο. Υπενθυμίζεται πως το πρώτο χρονικά παιχνίδι των Play off θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Αυγούστου στις 21:45 στο HNK Stadium Rujevica, ενώ μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 28 Αυγούστου στις 20:30 θα διεξαχθεί η ρεβάνς στο γήπεδο της Τούμπας.