Ο Σουαλιχό Μεϊτέ εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη Συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι κόντρα στη Ριέκα, με τον Δικέφαλο να δοκιμάζεται αύριο (21/8) στην Κροατία, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα Play Off του UEFA Europa League.
Ο μέσος των «ασπρόμαυρων» αναφέρθηκε και στο επίπεδο της ετοιμότητάς του, αναφέροντας πως όσο κι αν πίεσε τον εαυτό του στην προετοιμασία, καταλαβαίνει στα επίσημα πως δεν αισθάνεται έτοιμος στο 100% και πως ακόμα χρειάζεται δύο-τρία παιχνίδια.
Αναλυτικά ο Γάλλος μέσος ανέφερε:
«Ξέρετε έκανα προετοιμασία, έπαιξα στα φιλικά. Όσο και αν πιέζεις στην προετοιμασία καταλαβαίνεις στα επίσημα πως δεν είσαι εντελώς έτοιμος. Νομίζω πως θα χρειαστώ 2-3 παιχνίδια θα αισθάνομαι στο 100%.
Ο στόχος είναι να πάμε στο Europa League, όχι στο Conference. Νομίζω πως είμαστε καλύτεροι από τη Ριέκα, αλλά πρέπει να το δείξουμε αυτό μέσα στο γήπεδο. Από την αρχή ο στόχος ήταν το League Stage του Europa, είναι ένα επίπεδο πάνω, μας αξίζει να παίζουμε στο υψηλότερο επίπεδο».