Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Κροατία για το πρώτο μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού απέναντι στη Ριέκα, με δύο σημαντικές επιστροφές και προσθήκες στο «οπλοστάσιο» του Ράζβαν Λουτσέσκου.
Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ βλέπει ξανά το όνομά του σε αποστολή του Δικεφάλου, ύστερα από τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός δράσης στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία. Ο Βούλγαρος εξτρέμ υπέστη θλάση, γεγονός που τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετές εβδομάδες. Μετά από σκληρή δουλειά στο πρόγραμμα αποκατάστασης και υπομονή, ο Ντεσπόντοφ επιστρέφει πλέον σε αγωνιστική δράση, έτοιμος να δώσει τις απαραίτητες λύσεις στο επιθετικό παιχνίδι των «ασπρόμαυρων».
Παράλληλα, ο αγώνας με τη Ριέκα σηματοδοτεί και την πρώτη αποστολή για τον Γιώργο Γιακουμάκη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός, που ανακοινώθηκε επίσημα μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, τίθεται για πρώτη φορά στη διάθεση του Λουτσέσκου και προσφέρει στον Δικέφαλο μια νέα, ποιοτική λύση στην κορυφή της επίθεσης. Η εμπειρία του, η δύναμη και η ικανότητά του να σκοράρει τον καθιστούν έναν παίκτη που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες μέσα στο γήπεδο.
Η επιστροφή του Ντεσπόντοφ και η είσοδος του Γιακουμάκη δίνουν νέα πνοή στον Δικέφαλο, ο οποίος θέλει να κάνει το πρώτο αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή του στη League Phase του Europa League.
Αξίζει να σημειωθεί πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή για τον επερχόμενο αγώνα, με δύο απουσίες ενόψει του εκτός έδρας αγώνα στην Κροατία.