Τις δικές του ευχές στην ποδοσφαιρική ομάδα έστειλε ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, ενόψει της σημερινής (24/8, 21:00) πρεμιέρας του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα της Super League στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στην ΑΕΛ.
Αναλυτικά ο Α.Σ. ΠΑΟΚ αναφέρει:
«Για την πρώτη αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή 24 Αυγούστου και ώρα 21:00, στο Γήπεδο Τούμπας, την ΑΕΛ.
Ο Δικέφαλος θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα, δείχνοντας από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο τις διαθέσεις του για τη φετινή, ξεχωριστή, σεζόν.
Ευχή της μεγάλης Οικογένειας του ΠΑΟΚ, το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου να πάρει το πρώτο εγχώριο τρίποντο της χρονιάς, συνεχίζοντας με ανεβασμένη ψυχολογία ενόψει της απαιτητικής συνέχειας τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε Ευρώπη.
«Με το… δεξί ΠΑΟΚΑΡΑ!»