Μετά τη μεγαλειώδη υποδοχή που του επιφύλαξαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» (δείτε εδώ κι εδώ), ο Χρήστος Ζαφείρης έχει γεμάτο πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη.
Ο νεαρός χαφ έφτασε στην πόλη το μεσημέρι της Δευτέρας (25/8) και γνώρισε την αποθέωση από τους περίπου 1.000 φίλους του Δικεφάλου, οι οποίοι τον περίμεναν στο χώρο αφίξεων του αεροδρομίου. Ο Ζαφείρης αφίχθη στη Θεσσαλονίκη με πτήση από την Πράγα, καθώς το περασμένο Σάββατο (23/8) είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Σλάβια για το τσεχικό πρωτάθλημα.
Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα γεμάτο. Ο 22χρονος μέσος θα περάσει πρώτα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του με την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τον Δικέφαλο.
Η μέρα του Ζαφείρη ξεκινάει με εντατικούς ρυθμούς, αλλά η ενέργεια και η διάθεση που του μετέδωσε ο κόσμος δείχνουν πως είναι έτοιμος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.