Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον… τελικό με την Ριέκα, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας μετά το τέλος της προπόνησης.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στη Ριέκα στο γήπεδο της Τούμπας, με μία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα της Τετάρτης (27.08).
Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τη μάχη με τους Κροάτες ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ενώ ακολούθησε δουλειά στην τακτική και τις στατικές φάσεις.
Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:
Παβλένκα, Γκουγκεσασβίλι, Τσιφτσής, Σάστρε, Κένι, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τέιλορ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Καμαρά, Τσοπούρογλου, Κωνσταντέλιας , Ιβανούσετς, Α.Ζίβκοβιτς, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Πέλκας, Χατσίδης, Γιακουμάκης, Τσάλοφ».