inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Follow US
Π.Α.Ο.Κ.Ποδόσφαιρο

ΕυρωΠΑΟΚ διέλυσε τη Ριέκα!

Εντυπωσιακός ο Δικέφαλος, διέλυσε με πεντάρα τους Κροάτες

Παναγιώτης Κυρικλίδης
28.08.2025 22:42
Share
SHARE

ΠΑΟΚάρα έκανε τη μάχη… περίπατο, διέλυσε τη Ριέκα, κάνοντας την νταμπλούχο Κροατίας να μοιάζει ανήμπορη να αντιδράσει, ανέτρεψε με κρότο την ήττα του πρώτου αγώνα, και τσέκαρε το εισιτήριο για τη League Phase του Europa League, επικρατώντας με εντυπωσιακό 5-0! υτ

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παρέταξε τον ΠΑΟΚ με το, γνωστό, 4-3-2-1 και με μια αλλαγή σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στην Κροατία, με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ να παίρνει φανέλα βασικού, αντί του Λούκα Ιβανούσετς που έμεινε στον πάγκο.

Κάτω από τα δοκάρια παραμένει ο Γίρι Παβλένκα, με τους Μπάμπα, Μιχαηλίδη, Κεντζιόρα και Κένι να απαρτίζουν την τετράδα της αμυντικής γραμμής, από τ΄ αριστερά προς τα δεξιά.

Μεϊτέ και Οζντόεφ θα συνθέσουν για ακόμα ένα παιχνίδι το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, με τους Κίριλ Ντεσπόντοφ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς να ξεκινούν στις πλευρές.

Ο Κωνσταντέλιας θα κινείται στη θέση «10», με τον Φέντορ Τσάλοφ να παίρνει ξανά φανέλα βασικού.

Mε την ορμή που του έδωσε το γεμάτο γήπεδο, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να γίνει απειλητικός από νωρίς και μόλις στο 3′ ο Ντεσπόντοφ έκανε την κίνηση από τα δεξιά, έβγαλε «γλυκιά» σέντρα μέσα στην περιοχή, με την κεφαλιά του Οζντόεφ να σταματά σ τον Σλόμισλιτς.

Με παρόμοιο τρόπο, αλλά από την αριστερή πτέρυγα, και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έβγαλε σέντρα στην καρδιά της μικρής περιοχής για τον Φέντορ Τσάλοφ, με τον Ρώσο φορ ωστόσο να μην καταφέρνει να βρει τη μπάλα με το κεφάλι.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να βρίσκονται στα πέριξ της περιοχής των Κροατών, με μια ατομική ενέργεια του Κωνσταντέλια στο 7′ να δημιουργεί ανισορροπία στην περιοχή της Ριέκα, αλλά το γύρισμα του να σταματά στα σώματα και να φεύγει κόρνερ.

Η πίεση του ΠΑΟΚ και της Τούμπας, στο καλύτερο ξεκίνημα της ομάδας του Λουτσέσκου μέχρι τώρα στη σεζόν, έφερε καρπούς νωρίς, και μάλιστα από στημένη φάση, αλλά με… απροσδόκητο σκόρερ!. Στο 12′ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Σουαλιό Μεϊτέ βρέθηκε στην καρδιά της μικρής περιοχής και με το κεφάλι άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσει από νωρίς το σκορ του πρώτου αγώνα και να… κεφαλαιοποιήσει το καλό ξεκίνημα των γηπεδούχων.

Μετά την επίτευξη του γκολ, ο Δικέφαλος συνέχισε να διαχειρίζεται το παιχνίδι και να έχει τον έλεγχο κόντρα στη Ριέκα, χωρίς ωστόσο να απειλεί επί της ουσίας για τα επόμενα δέκα λεπτά, με τις προσπάθειες να μένουν ημιτελής.

Στην πρώτη της ουσιαστικά επίσκεψη στην περιοχή του ΠΑΟΚ, η Ριέκα λίγο έλειψε να ισοφαρίσει και να πάρει ξανά το προβάδισμα της πρόκρισης.

Σε μια αντεπίθεση στο 23′ ο Φρουκ βρέθηκε απέναντι από τον Παβλένκα, πλάσαρε, με τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Τσέχου γκολκίπερ.

Και ότι δεν έκανε ο Φρουκ, το έκανε ο… μάγος Γιάννης Κωνσταντέλιας στο 25′ . Μετά από ωραία μπαλιά του Μεϊτέ, που τον βρήκε στην αριστερή πτέρυγα, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έκανε τα δικά του, «ζάλισε» όποιον βρήκε μπροστά του, και με ένα άπιαστο πλασέ στο απέναντι δίχτυ σκόραρε για το 2-0, για να δώσει το προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του, για πρώτη φορά στο ζευγάρωμα

Μετά το γκολ η Ριέκα βγήκε από το «καβούκι» της, προσπάθησε να αντιδράσει, με τον Παβλένκα να έχει απάντηση στο μακρινό σουτ που δοκίμασε ο Γιάνκοβιτς στο 30′.

O φρενήρης ρυθμός του πρώτου διαστήματος της αναμέτρησης δεν μπορούσε να συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της, με τον ΠΑΟΚ να συνεχίζει να διατηρεί την κυριαρχία και να επιτίθεται πιο ελεγχόμενα, μετά την επίτευξη και του δεύτερου τέρματος.

Μια τέτοια, οργανωμένη επιθεση, έφερε ξανά μια στιγμή μαγείας του Γιάννης Κωνσταντέλια στο 42′, που μετά από μια εντυπωσιακή ρουλέτα μπήκε στην περιοχή, αλλά δεν κατάφερε να εκτελέσει.

Λίγο αργότερα ήταν η σειρά του Ράχμαν Μπάμπα να προσπαθήσει να απειλήσει με ένα καλοτραβηγμένο μακρινό σουτ, με τον Ζλόμισιτς να έχει απάντηση, ενώ πιο δύσκολα ο τερματοφύλακας των Κροατών ανταποκρίθηκε σε ένα δυνατό μακρινό σουτ του Σουαλιό Μεϊτέ, στο 45′.

Αφού οι τελευταίες προσπάθειες δεν… κούνησαν δίχτυ, ο ΠΑΟΚ πήγε στα αποδυτήρια έχοντας ακυρώσει το προβάδισμα της Ριέκα από το πρώτο παιχνίδι, επικρατώντας με 2-0 κόντρα στη Ριέκα, μετά τα πρώτα, εξαιρετικά, 45 λεπτά στην Τούμπα.

Xωρίς αλλαγές ξεκίνησαν οι δυο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να διατηρεί τους ίδιους 11 που ξεκίνησαν την αναμέτρηση.

Η πρώτη «επίσκεψη» στα αντίπαλα καρέ για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 50′, όταν ένα γύρισμα του Ντεσπόντοφ από τα δεξιά «έσπασε» στην άμυνα, με τη μπάλα να πέφτει στα πόδια του Οζντόεφ που δοκίμασε να απειλήσει με ανάποδο ψαλίδι, με τον Σλόμισλιτς να μπλοκάρει εύκολα.

Ο ΠΑΟΚ είχε την ίδια ορμή και στο δεύτερο ημίχρονο, πλησίαζε με ευκολία την περιοχή της Ριέκα και ήταν εκεί για να εκμεταλλευτεί ότι θα του έδινε η άμυνα των φιλοξενούμενων. Αυτό έγινε στο 57′

Από λάθος της άμυνας των Κροατών η μπάλα έπεσε στα πόδια του Κωνσταντέλια μέσα στην περιοχή, κι αυτός έδωσε την πιο εύκολη ασίστ της καριέρας του στον επερχόμενο Τσάλοφ, που από κοντά έκανε το 3-0 κι έδωσε αέρα δύο τερμάτων στη «μάχη» της πρόκρισης.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ έδειχνε ανά διαστήματα να κάνει ότι θέλει μέσα στις τέσσερις γραμμές, με τον Κωνσταντέλια να επιχειρεί από μακριά ένα σουτ, με καλές προϋποθέσεις, αλλά χωρίς ιδιαίτερη δύναμη.

Σε μια από τις, λιγοστές, επισκέψεις της Ριέκα ο Παβλένκα φώναξε «παρών», σταματώντας σουτ του Μπούτιτς στο 65′. Ο Δικέφαλος διαχειριζόταν άψογα το σημαντικό του προβάδισμα, και τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανανεώνει την ομάδα του, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο Τάισον και Γιακουμάκη, αντί των Τσάλοφ και Ντεσπόντοφ.

Τα πράγματα απλοποιήθηκαν για τον ΠΑΟΚ, όταν ο Μαϊστοροβιτς είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, κι άφησε την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές.

Κάθε τούρτα όμως, θέλει και το κερασάκι της. Κι αυτό ήρθε από τον Γιώργο Γιακουμάκη που πέρασε ως αλλαγή για να αγωνιστεί πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της νέας του ομάδας.

Και συστήθηκε με εντυπωσιακό τρόπο. Ο Κρητικός φορ, στο 77′ πέρασε με μια εντυπωσιακή ενέργεια τη μπάλα πάνω από τον αντίπαλο του και στο κατέβασμα  την έστειλε με απίθανο τρόπο στα δίχτυα, για να ανοίξει λογαριασμό με τ’ ασπρόμαυρα και να κάνει το 4-0 για τον ΠΑΟΚ!

Αυτό δεν ήταν όμως το τέλος. Και ο Πέλκας με όμορφο τελείωμα μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 88′, εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική συνεργασία Μπάμπα και Τάισον, για το εντυπωσιακό 5-0, με τον Σάντσεθ να σφυρίζει τη λήξη χωρίς καθυστερήσεις και τον ΠΑΟΚ να παίρνει το εισιτήριο για το League Phase του Europa League!

Γκολ:12′ Μεϊτέ, 25′ Κωνσταντέλιας, 57′ Τσάλοφ, 77′ Γιακουμάκης
Κίτρινες: 34′ Μαϊστόροβιτς
Κόκκινες: 71′ Μαϊστόροβιτς
ΠΑΟΚ: Παβλένκα, Μπάμπα, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Κένι, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ(69΄Τάισον) , Κωνσταντέλιας (79′ Πέλκας), Ζιβκοβιτς, Τσάλοφ (69′ Γιακουμάκης)
Ριέκα: Σλόμισλιτς, Ντέβετακ, Ράντελιτς, Μαϊστόροβιτς, Ντάντας (75′ Χούσιτς) , Πέτροβιτς, Όρετς (60′ Μπούτιτς) , Λασίσκα,Φρουκ (84′ Μπόγιεβιτς), Μέναλο (60′ Τσοπ) , Γιάνκοβιτς.
Διαιτητής: Σάντσεθ
Βοηθοί: Καμπανιέρο, Πριέτο
Γήπεδο: Τούμπα

Ποδόσφαιρο

«Μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με μάτι που… γυάλιζε»

Πάνος Γεωργογιάννης
29.08.2025 00:04

Με Βιεϊρίνια στην κλήρωση της League Phase ο ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης
28.08.2025 23:44

Λουτσέσκου: «Αυτή είναι η ομάδα που θέλω να βλέπω»

Πάνος Γεωργογιάννης
28.08.2025 23:27

Αποθέωσε Κωνσταντέλια ο Τζάλοβιτς

Πάνος Γεωργογιάννης
28.08.2025 23:20

Αποχώρησε από την Τούμπα ο Ιβάν Σαββίδης

Πάνος Γεωργογιάννης
28.08.2025 23:13

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στην League Phase

Πάνος Γεωργογιάννης
28.08.2025 23:08

Μπάσκετ

Ιδανική πρεμιέρα για την Εθνική με ορεξάτο Γιάννη

Πάνος Γεωργογιάννης
28.08.2025 23:53

ΠΑΟΚ, Εθνική και Eurobasket! (pic+video)

Όλγα Χιονίδου
28.08.2025 17:55

«Όλοι μαζί για την πρόκριση!»

Παναγιώτης Κυρικλίδης
28.08.2025 16:14

Ντίμσα: «Ανατρίχιασα με το Παλατάκι, τώρα θέλω να το ζήσω από κοντά!»

Όλγα Χιονίδου
28.08.2025 15:07

Το Eurobasket έχει γαλανόλευκη πρεμιέρα

Γιάννης Σωτηρίου
28.08.2025 09:42

Φιλικό… ξεμούδιασμα για τον ΠΑΟΚ

Πάνος Γεωργογιάννης
27.08.2025 20:30

Αντίπαλοι

Αποθέωσε Κωνσταντέλια ο Τζάλοβιτς

Πάνος Γεωργογιάννης
28.08.2025 23:20

Οι «11» της Ριέκα

Γιάννης Σωτηρίου
28.08.2025 19:59

Πωλήθηκε σε Αμερικανό δισεκατομμυριούχο η Ριέκα

Όλγα Χιονίδου
28.08.2025 19:50

Παναθηναϊκός: Συμφωνία πώλησης Ιωαννίδη στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας

Γιάννης Σωτηρίου
28.08.2025 12:29

Λένε αλήθεια ή κάτι κρύβουν οι Κροάτες;

Μάνος Τσαλγατίδης
28.08.2025 11:07

Πήρε… γεύση από Τούμπα η Ριέκα (video)

Μάνος Τσαλγατίδης
27.08.2025 19:56
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Ιβάν, για σένα!
29.08.2025 00:17
«Μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με μάτι που… γυάλιζε»
29.08.2025 00:04
Ιδανική πρεμιέρα για την Εθνική με ορεξάτο Γιάννη
28.08.2025 23:53
Με Βιεϊρίνια στην κλήρωση της League Phase ο ΠΑΟΚ
28.08.2025 23:44
Ήταν στο χέρι του, απλά χρησιμοποίησε όλα… τα δάχτυλα
28.08.2025 23:38

Blogger

ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ιβάν, για σένα!

Κώστας Βασιλόπουλος
29.08.2025 00:17
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Ήταν στο χέρι του, απλά χρησιμοποίησε όλα… τα δάχτυλα

Θόδωρος Χαστάς
28.08.2025 23:38
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Η εγγύηση… Σαββίδης η πρόκριση και η ενίσχυση

Κώστας Βασιλόπουλος
28.08.2025 13:53
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Σκαστοί από την κλινική!

Σωτήρης Μήλιος
26.08.2025 00:02
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Μισό βήμα μπροστά

Θόδωρος Χαστάς
25.08.2025 22:45
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Έχει ανηφόρα μπροστά

Θόδωρος Χαστάς
22.08.2025 20:18

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?