Πριν μερικές ημέρες πέντε μέλη του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση τους, σημείωσαν πως πρότειναν ην άμεση συγκρότηση επιτροπής αποκλειστικά από μέλη του ΔΣ του ερασιτέχνη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με τη Νέα Τούμπα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θα έβλεπαν θετικά τη συγκεκριμένη πρόταση, δηλαδή να συσταθεί μια επιτροπή με τη συμμετοχή μελών του δσ του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ για να καταλήξουν στο μνημόνιο συνεργασίας.
Όπως έλεγαν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αν υπάρχουν ειλικρινείς διαθέσεις για την κατασκευή της Νέας Τούμπας δεν πρέπει να χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των πέντε του ΔΣ του ΑΣ που είχε βγει τις προηγούμενες ημέρες:
«Τα κάτωθι μέλη του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ προτείνουμε την άμεση συγκρότηση επιτροπής αποκλειστικά από μέλη του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με μοναδικό σκοπό την από κοινού σύνταξη μνημονίου συνεργασίας σχετικά με την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ.
Ευελπιστούμε ότι σε ένα χρονικό διάστημα 15 ημερών θα υπάρξει συμφωνία έτσι ώστε να προχωρήσουμε ενωμένοι στην ιστορική επέτειο των 100 χρόνων.
Ελευθεριάδης Ιωάννης (Γ Αντιπρόεδρος)
Νικηφόρος Διονύσης (μέλος ΔΣ)
Χασεκιδης Δημήτριος (μέλος ΔΣ, υπεύθυνος χειροσφαίρισης)
Πετρίδης Αναστάσιος (μέλος ΔΣ, έφορος υδατοσφαίρισης)
Παρασκευόπουλος Νικόλαος ( μέλος ΔΣ, έφορος κολύμβησης)».