Ημέρα Εθνικών ομάδων είναι η σημερινή (4/9) με δύο παίκτες του ΠΑΟΚ να έχουν… ριχτεί στη «μάχη». Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας δύο παίκτες του Δικέφαλο έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική τους ομάδα.
Ο Λούκα Γκουγκεσασβίλι ήταν αυτός που ξεκίνησε πρώτος, με την Εθνική Γεωργίας να υποδέχεται στην Τιφλίδα την αντίστοιχη ομάδα της Τουρκίας, με το παιχνίδι να είναι σε εξέλιξη και τον τερματοφύλακα των «ασπρόμαυρων» να βλέπει το παιχνίδι από τον πάγκο.
Από την άλλη, ο Τόμας Κεντζιόρα βρίσκεται μαζί με την Εθνική ομάδα της Πολωνίας, η οποία θα αντιμετωπίσει στο Άμστερνταμ την αντίστοιχη ομάδα της Ολλανδίας, με την σέντρα της αναμέτρησης να είναι προγραμματισμένη για τις 21:45.
Δείτε παρακάτω το post του Δικεφάλου:
Good luck, guys! 💪🏻 #InternationalPlayers #PAOK #OurWay #Kedziora #Gugeshashvili pic.twitter.com/Oa4P7C3lR0
— PAOK FC (@PAOK_FC) September 4, 2025