Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ ταλαιπωρείται με θλάση και συνεπώς δεν δηλώνει «παρών» στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του που τη σημερινή μέρα τίθεται αντιμέτωπο κόντρα στη Γεωργία σε ένα κομβικό εκτός έδρας «τεστ» που έχει ιδιαίτερη σημασία με φόντο την πορεία της στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Για τη Βουλγαρία, η αναμέτρηση με τη Γεωργία είναι απόλυτα κρίσιμη, καθώς η ομάδα του Κιρίλ Ντεσποντόφ χρειάζεται τη νίκη για να παραμείνει ζωντανή στην «μάχη» για την πρόκριση, επιθυμώντας να σημειώσει με τη σειρά της τους πρώτους της βαθμούς στο Group E που είναι τοποθετημένη μαζί με την Ισπανία και την Τουρκία. Απεναντίας, η Γεωργία παρά την αουτσάιντερ θέση που έχει στον όμιλο, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και την επιθετική της γραμμή.
Υπενθυμίζεται πως η σημερινή αγωνιστική υποχρέωση των δύο ομάδων έχει προγραμματιστεί στις 16:00, με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ να στηρίζει από μακριά την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.