Το πρώτο βραβείο best goal της σεζόν δίνει ο ΠΑΟΚ και βάζει τον κόσμο του στη… δύσκολη θέση, να επιλέξει μια από τις τρεις… γκολάρες του Αυγούστου, με τους Καμαρά, Γιακουμάκη και Ντεσπόντοφ να «μονομαχούν».
Όπως αναφέρει ο επίσημος Δικέφαλος:
«Στον πρώτο μήνα της σεζόν ο ΠΑΟΚ σημείωσε οκτώ γκολ. Τρία από αυτά ξεχώρισαν και θα διεκδικήσουν το βραβείο του Regency Casino Best Goal Αυγούστου. Τον τελικό νικητή, θα τον κρίνετε εσείς, μέσω paokfc.gr.
Πάμε!
Πρώτο τέρμα που διεκδικεί το βραβείο είναι το γκολ πρόκρισης του Μαντί Καμαρά στην Αυστρία. Το ρολόι σημάδευε το 115ο λεπτό του αγώνα. Ο Χατσίδης πίεσε ψηλά, έκλεψε, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στο πόδι του μέσου από τη Γουϊνέα. Αυτός χωρίς να διστάσει, έπιασε ένα απίθανο πλασέ και έδωσε τη πρόκριση στον ΠΑΟΚ επί της Βόλφσμπεργκερ.
Έτερος μονομάχος ο Γιώργος Γιακουμάκης. Ο Έλληνας φορ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον ΠΑΟΚ κόντρα στη Ριέκα και φρόντισε να το κάνει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Μακρινή μπαλιά του Κωνσταντέλια, σομπρέρο πάνω από τον αμυντικό και κεραυνός από δύσκολη γωνία που δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Τέλος, από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει και το winner του Κίριλ Ντεσπόντοφ κόντρα στην ΑΕΛ.
Ο Βούλγαρος πέρασε σαν αλλαγή στην ανάπαυλα του αγώνα, πήρε την ασίστ από τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και με την πρώτη του επαφή με τη μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα με ωραίο τελείωμα».
Μπορείτε να ψηφίσετε πατώντας εδώ